onsdag, oktober 31, 2007

Första frosten


På potatisstigen har den första frosten lagt sig på gräsmattan och den sista solrosen kämpade tappert innan den böjde sin blomma ner mot marken. En knopp på den gula pionen som var på väg att spricka ut, har nog också gett upp nu. Förra året hann den med att blomma två gånger. Nu har vi bäddat ner alla växter och kung Bore kan komma när han vill.
Ingången till stugan är också klar, ny dörr, ny trappa och nytt skärmtak. Vi går nu vidare med nya projekt, förstår att ni är nyfnikna!

Full fart mot nästa vernissage och utställning i Gamla Stan, lagom till första advent, nu är det måla som gäller! Vi är nio stycken tappra akvarellister som har ställt in siktet på Hagströms på Österlånggatan. Sätt ett kryss i almanacken, för den här utställningen vill du inte missa.
Det är vi som har förmågan att göra någonting av ingenting, och som kan bli precis allting, vi kallar oss för profilerna!

Slutligen kom ett förlösande mail från Kalifornien! Med många otäcka bilder, men avslutades med :"It began to sprinkle today!". Duggregn, är precis vad dom behövde.

3 Comments:

At 4:24 em, Anonymous Anonym said...

Hur ska du måla denna frostiga bild intressant? Maria

 
At 4:24 em, Anonymous Anonym said...

Hur ska du måla denna bild intressant? Maria

 
At 7:38 em, Anonymous Anonym said...

Mycket inspiration tog jag med mig hem från er utställning. Och mer blev det när jag tittade på din hemsida Bernt. Jag vill också...

/Mona

 

Skicka en kommentar

<< Home